Tilaajavastuu

Hälytys- ja älykotijärjestelmä Pulse Snro. 7199888

395,00 

Osasto:

Kuvaus

Celotron PULSE älykoti järjestelmä
PULSE on uuden sukupolven hälytys, valvonta– ja ohjausjärjestelmä, joka yhdistetään kiinteistösi olemassa olevaan internet yhteyteen WLAN tai LAN liitoksella. Laite ei siis aiheuta mitään ylimääräisiä kk– maksuja, saatikka muita kustannuksia. Järjestelmässä on ed. lisäksi kuitenkin myös sisäänrakennettu GSM modeemi, mikä mahdollistaa hälytykset sähkökatkojen ym. yhteysongelmien sattuessa. Sen käyttö on kuitenkin täysin vapaaehtoista.
PULSE on turvallinen, äärimmäisen luotettaa ja täynnä uusia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen / henkilökohtaisen turvallisuutesi aivan uudelle tasolle.
Tarjoamme järjestelmään alati laajenevan valikoiman erilaisia antureita ja lisälaitteita, jotka turvaavat ja helpottavat päivittäistä elämääsi. Esimerkkeinä mm. liiketunnistimet, ovimagneetit, palo– ja häkäilmaisimet, vuotoanturit, ohjausreleet, tyylikkäät näppäimistöt RF-ID tunnistein, HD valvontakamerat ”live” videolla, sekä paljon muuta. Lisälaite valikoimamme on jo nyt alan kattavimpia, ellei jopa kattavin!
Järjestelmässä on Celotron Oy:lle tuttuun tapaan monipuoliset ohjausmahdollisuudet erilaisille sähkölaitteille. Valikoimassa on mm. pistorasiaan ja sähkökaappiin asennettavia, langattomia ohjaimia joilla voidaan automatisoida esim. valoja, lämmitystä ym. Lisäksi valikoimaamme on tulossa erilaisia valaistuksen oh-jaimia ym.
Toisin kuin kilpailevat turvajärjestelmät, PULSE:n kameravalvonta näyttää sinulle teräväpiirtoista ”live” kuvaa kohteesta ja halutessasi myös tallentaa tapahtumat. Voit jälkikäteen helposti selailla kalenterista tapahtumia ja katsoa tallenteet.
· PULSE on kehitetty alusta loppuun, käyttäjäystävällisyys ja luotettavuus, tärkeimpinä vaikuttajina. Järjes-telmän ohjelmointi on todistetusti maailman helpointa ja se tapahtuu, Supreme järjestelmämme tapaan, valokuvaamalla lisättävän laitteen QR-koodi.
· Kaikkea valvotaan, ohjataan ja säädetään yhdellä ja samalla sovelluksella: PULSE-APP. Laitteiston en-simmäinen käyttöönotto, tekniikkaa ymmärtämättömältä henkilöltä ei kestä tunteja, vaan ainoastaan muutaman minuutin. Kun järjestelmä on kerran käyttöönotettu, voidaan kaikki ohjelmoidut asetukset jakaa kerralla, ”valokuvaamalla” – seuraaville käyttäjille.

Tekniikka
Laitteen pääominaisuudet:
· Pulse on täydellinen kodinohjaus ja hälytysjärjestelmä, ilman kalliita vartiointiliikkeiden kk-maksuja. Pulse-App sovellukseemme on ennenäkemättömän helppoa lisätä antureita, toimintoja ja     hälytysten vastaanottajia.
· Internet yhteys reaaliaikaisin ilmoituksin ja automaattisin laitepäivityksin.
· GSM yhteys varalla.
· Ei liittymä/käyttömaksuja. Vapaaehtoisessa GSM yhteydessä voidaan käyttää esim. prepaid liittymää.
· Helppo ja nopea asennus / käyttöönotto oletettavasti turva-alan helpointa.
· Aktiiviset anturit vapaasti määritettävissä kotona ollessa.
· Hälytys-, ohjaus, anturit, sekä sisä- ja ulkokamerat kaikki yhdessä ja samassa sovelluksessa.

Turvallinen & Luotettava
• GSM varmennettu. Erillinen radiohäirinnän ilmoitus.
• Pitkäkestoinen akkuvarmennus, n. 8 – 10 tuntia.
• Kaksisuuntainen 128Bit dynaaminen kryptaus, pitää laitteen myös tulevaisuudessa turvallisena
• Sisäänrakennettu n. 100db sireeni, jonka ansiosta hälytykset kuullaan koko talossa.
• Reaaliaikaset hälytykset ja ilmoitukset mobiililaitteisiin push tai sms viestein.

Kehittynyt & Älykäs
• Näppäimistössä RFID tuki. Päivittäinen käyttö on nopeaa ja helppoa RFID avaimenperillä.*
• Uskomattoman nopea käyttöönotto, Wlan asetus vie sinulta aikaa vain n. 1 minuutin.
• Nopeaa ja helppoa lisätä antureita ym. lisälaitteita, valokuvaamalla QR koodit.
• Helppo ja selkeä käyttää. Sovelluksesta näkee heti ensi vilkaisulla viimeiset tapahtumat ja laitteiden tilat. Näppärä pikavalikko, josta näet mm. kamerat, ohjaukset, ym. on itse vapaasti muokattavissa.
• Voit lisätä järjestelmään rajattoman määrän, mitä tahansa lisälaitteita. Ainoana järjestelmänä maailmassa! Järjestelmä tukee kaikki Celotron “Supreme” sarjan lisälaitteet ja uusia ilmestyy lähes kuukausittain.
• Maailmanlaajuisesti käytettävä. Voit ohjata järjestelmää, katsoa kamerakuvaa, vastaanottaa ilmoituksia ja hälytyksiä reaaliaikaisina push ilmoituksina, minimalistisin data määrin. Tulevaisuudessa järjestelmään tulossa mahdollisesti myös web selaimella käytettävä “live” käyttöliittymä.
• Täysin itsepäivittyvä käyttöjärjestelmä. Aina kun julkaisemme jonkin uuden ominaisuuden / toiminnon, tai parannamme ylipäätään jotakin järjestelmän osa-aluetta, päivittyy laitteesi itsestään, reaaliajassa.
* Lisävaruste

Tehokas
• Pitkä kantomatka langattomille antureille, jopa 200m.
• Mahdollisten häiriösignaalien ilmoitus, paniikki hälytys, ym.
• Mahdollista pyytää teknistä tukea suoraan sovelluksesta.
• Järjestelmässä ns. “Itse-diagnostiikka”, joka raportoi havaitsemansa ongelmat.
• Jännite ilmoitukset keskuksesta, sekä antureista

Sähkötekniikka
Virtalähde: DC 5V / 2A / Micro USB
Varakäyntiakku: Ladattava lithium polymeeri akku
Hyväksynnät: CE, FCC, R&TTE
Langattomuus
Antureiden taajuusmuoto: Digitaalinen
Taajuudet: 433.92MHz & 868 MHz (Selektiivinen 2-taajuus)
Kantomatka avoimessa tilassa, max: 200m
LAN: 1 X RJ45 10/100M ethernet
Wlan: Standardi 802.11b/g/n
Mobiili: GSM (4-taajuus/EU)
Lisälaitteet
Lisälaitteiden määrä: Rajoittamaton
Näppäimistön toiminta: 2-suuntainen
Sireenit
Sisäänrakennettu: n. 100 dB@30cm
Lisävaruste: Sisäsireeni: n. 110 dB@30cm
Lisävaruste: Ulkosireeni: n. 135 dB@30cm

——————————————————————–

Peruspakkaus 
PULSE peruspakkaus toimitetaan sinulle täydellisesti valmiiksi ohjelmoituna. Sinun ei tarvitse kuin kiinnittää anturit, aktivoida järjestelmä Pulse-App sovelluksellamme ja voit alkaa käyttämään alan edistyksellisintä turvajärjestelmää.

Peruspakkaus sisältää itse keskuksen lisäksi seuraavat varusteet: 1x langaton liikeilmaisin, 1x langaton ovimagneetti ja 1x langaton monitoimikauko-ohjain.

Järjestelmä soveltuu aukottomasti niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin. Me emme edes kategorioi PULSE:a tiettyyn segmenttiin vaan takaamme sen sopivan aivan jokaiseen kohteeseen, langattomien kantomatkojen puitteissa.

Lisälaitteet ja automaatio
Olemme kehittäneet Pulse-App sovellukseen erillisen ”Älytoiminnot” osion, johon päivitämme aktiivisesti uusia toimintoja mm. asiakaspalautteen pohjalta.
Nämä uudet toiminnot päivittyvät sinulle aina automaattisesti ja ilmaiseksi, sitä mukaa kun niitä julkaisemme.
Voit jo nyt ajastaa kiinteistösi valaistusta, ohjata lämmitystä ym.
Tulemme lisäämään järjestelmään uusia toimintoja, alati tihenevällä tahdilla.

Häirintä
Pulse osaa ilmoittaa sinulle erillisellä viestillä, havaitessaan liiallisen määrän radiohäiriöitä. Näin estetään mahdollinen järjestelmän lamauttaminen. Tunnistus on kehitetty niin nopeaksi, että järjestelmä ehtii toimittaa hälytyksen internet ja gsm verkon välityksellä ennen järjestelmän antureiden mahdollista lamaantumista

Lisävarusteet tämän linkin takana!