Tilaajavastuu
8.6.2017

Kiinteistöturvallisuus

  • Kameravalvonta ja hälytinjärjestelmät

Toteuta kameravalvonta laadukkaasti

Kameravalvonta kannattaa suunnitella huolellisesti, yhdessä alaan perehtyneen ammattilaisen kanssa. Suoritamme kameravalvontajärjestelmien asennukset, käyttöönotot ja ylläpidon ja annamme käyttökoulutusta tarpeen mukaan. Kameravalvontajärjestelmissä käytettävät kamerat ja muut komponentit valitaan edustamiemme valmistajien, kuten Dahuan, Mobotixin, Panasonicin ja SpotCamin mallistosta asiakkaan tarpeita vastaavasti.

Kameravalvonta ja monipuoliset ratkaisut

Kameravalvonta tarpeitasi vastaavasti. Oikein suunniteltuna ja toteutettuna kameravalvonta soveltuu kaiken kokoisille organisaatioille. Järjestelmien koolla ei ole ylärajaa ja laajennuksia voidaan tehdä joustavasti vaikka kamera kerrallaan – tarpeen mukaan ilman mitään lisenssimaksuportaita. Vaikka järjestelmä jakautuisi eri paikkakunnille tallentimia myöden, voidaan sen hallinnointi keskittää tai haluttaessa hajauttaa maantieteellisistä seikoista välittämättä.

Ota yhteyttä ja kysy miten yrityksesi tai organisaatiosi kameravalvonta voidaan toteuttaa yrityksemme tuotteiden ja palveluiden avulla.