Tilaajavastuu
5.10.2020

Vaihto- ja palautusoikeus

Pakettia noutaessasi tarkista paketin kunto. Mikäli paketti ja tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa, tee asiasta välittömästi vahinkoilmoitus. Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

Finnrautech Oy:stä tilaamillasi tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske kotoa noudettavia tuotteita. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja ehjässä alkuperäispakkauksessaan.

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, voit lähettää sen asiakaspalautuksen meille tutkittavaksi.

Rajoitukset palautusoikeudesta

Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Myyjä voi periä tavaran arvon alenemista vastaavan summan. Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, myyjä voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Vaihto tai palautus postitse

Tuotteet tulee pakata huolella. Tuotteiden ympärille tulee laittaa reilusti pehmustetta. Avatut tuotepakkaukset tulee sulkea siististi pakkausta ja tuotteita ja pakettia vaurioittamatta. Älä liimaa pakettikorttia alkuperäiseen pakkaukseen!

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja liitä se lähetyksen mukaan.

Palautukset tulee aina tehdä aina ilmaisella postin, matkahuollon tai lähellä-paketin palautusnumerolla. Mikäli tuote vaatii erillisen kotiinkuljetuksen, asiakas vastaa tuotteen palautuksesta aiheutuneista kuluista.

Finnrautech Oy ei ole vastuussa huolimattomasti tai sopimusehtojen vastaisesti pakattujen tuotteiden vahingoittumisesta. Asiakkaasta johtuvista virheistä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Finnrautech Oy pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, mikäli asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään lähetys- ja käsittelykulut.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjojen kopiot. Asiakaspalautuksesta saatava seurantatunnus on ainoa keino lähetyksen todistamiseksi.

Palauttamalla tuotteita hyväksyt Finnrautech Oy:n palautusehdot.

Kirjoita osoitteeksi:

  1. Asiakaspalautukset
  2. Finnrautech Oy
  3. Mäntsälän Matkahuolto
  4. 04600 Mäntsälä

Finnrautech Oy maksaa lähetyskulut. Pyydä postista palautuskuitti ja säilytä kuitti. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää noin 2 viikkoa.

Huom! Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Mikäli sinulla on kysyttävää vaihto- ja palautusoikeuteen liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@rautech.fi

Checkout-maksutavan palautus

Checkout-maksutavalla maksetuissa tilauksissa palatustapauksissa palautus tehdään suoraan käytetylle maksutavalle (eikä esimerkiksi tilisiirtona).

Katso myös

Verkkokaupan toimitusehdot
Tietoturva
Toimitustavat ja -ehdot